inforychle.cz

  Svátek má , zítra
  nastavit jako domovskou stránku inforychle.cz jako domovskou stránku 
  

              detail firmy              přidat záznam | upravit záznam


Pavel Raška

Nabízíme nářadí, elektronářadí, vzduchové nářadí, dílenské vybavení, zahradní techniku a zahradní nářadí, závlahové systémy, kotevní a nýtovací techniku, brusivo i bohaté příslušenství. Zajišťujeme profesionální servis a poradenství.

adresa: Sentice 63, 666 03 Sentice
telefon: +420 604 271 561
fax:
email: obchod@ab-raska.cz
web: www.ab-raska.cz
sekce: Potřeby pro kutilySlužby pro dům, byt a zahraduZahradaRekultivace a údržba zeleněDomácí potřeby a železářstvíInternetové obchodyInternetové obchodní domyŽelezářské zbožíMaloobchod a prodejPotřeby pro volný časPřístrojeStroje a zařízeníNábytekŽelezářské zbožíDřevoobráběcí strojeKovodělný průmyslKovové výrobkyNářadí a nástrojePovrchová úprava kovůRegály a kovový nábytekZakázková kovovýrobaŽelezářské výrobkyHydraulická a pneumatická zařízeníSvařovací technikaVýroba spotřebního zbožíZemědělství a lesnictvíZásilkové obchody a službyZprostředkovatelské službyZámečnictvíDrobné nářadí a nástrojeTechnické službyÚklid a údržba veřejných prostranství





Copyright © 2009, inforychle.cz. Všechna práva vyhrazena. Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.